keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Hold your needles.. - Nyt se lähti lapasesta...

Helsinki
We have spoken about the book for a long time. In fact the first post of out work-blog is from Oct 5th 2009 and there are already emails from day before. And then it just get the wings and..  On Monday we met the publisher. We giggled like little girls and climbed up huge stairs. We had spoken a lot and knew what we can give and what we want.

It was very warm meeting, they want our book, we have to show them more photos and ideas, but they want it. We have to think world of our book more, scenes, ideas etc. but they want it. We want the e-book and it is ok to them.. Wow. 

After that only thought was "This was it?" So easy. So unreal.
But, realism is 28 designs to work with, maybe 20-25 to the book, patterns in English and Finnish, photos.. everything. So This is Easy? Ha. :)

I think I got to go knitting. Now. Hurry.

Kirjaa on pohdittu jo pitkän aikaa. Itseasiassa työblogin ensimmäinen postaus on 5.10.2009, ja siinä on meidän välistä kirjeenvaihtoa edelliseltä päivältä. Ja siitä se sit lähti. Lapasesta. Ja maanantaina oltiin kustantajalla. Kiipesimme hihittäen ja huohottaen 5. kerrokseen ja henkäisimme syvään. Asiat oli sovittu, mietitty ja pohdittu, mitä me halutaan ja mitä meillä on antaa.

Vastaanotto oli varsin lämmin ja mukava. Pitkän aikaa jutusteltiin ja mietittiin ideoita, katsottiin tehtyjä töitä ja päästiin the kansioonkin käsiksi. Kylmiä väreitä :) Oli oikeastaan aika hupaisaa katsella ei-neulojan reaktioita suunnitelmiimme, mallitilkkuihin ja ideoihin. Kaikki käy. Hä?
Ebook-oikeuksissakaan ei pitäisi olla mitään ongelmaa. Hä? Täh?
Valokuvausta vielä mietitään ja "näytöt" meiltä sekä ohjeiden, että kuvien kanssa elokuun tapaamiseen.
Pieniä paineita. Tehdä täydellistä ja silti omaa. Mietittäväksi jäi myös kuvamaailma, se miltä me halutaan kirjan näyttävän. Visio on jo, mutta miten se kuvitetaan. Haastetta siinäkin. Kuvauspaikkoja, tunnelmia, maailmoja kerätään nyt ahkerasti. Kamera kulkee jatkuvasti mukana.
Ulos tullessa ei meinattu päästä ulos. Ja olo oli jokseenkin epätodellinen. Tässäkö tää nyt oli, näin helppoa?
Nii-i.

Ja helppous alkaa kadota... kun tajuaa työmäärän. 28 mallia, joista 20-25 tulossa kirjaan. Eh. kaksikielisenä. Ohjeet, mallit, kuvat.. no siis Kaikki.

Nyt on mentävä. Neulomaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti