perjantai 7. lokakuuta 2011

Long time no see

We have seen pages of the book. The Finnish version is almost ready to print and everything is so exciting.
So, a few weeks left before publishing, and I would love to show you something which did not end up on the pages of the book. Some, not so great design.

This is our youngest model, Kalle. He is amazing smiling kid with wonderful expressions... as you can see from the Poks -photos (Playground Knits).

Kirjaa on vilkuiltu, valmiita sivuja nähty, korjauksia tehty ja kotimaista, painettua versioita odotellaan nyt, josko se plumpsahtaisi painokoneiden läpi. Kaikki on kovin jännittävää ja jopa pelottavaa. Ollaan löydetty ihan uusia asioita, joita voi jännittää ja pelätä :).

Nyt on hyvä hetki esitellä jotain, mikä ei lopulta sitten mennyt ihan niin kuin Strömsössä...
Tässä on meidän nuorin malli, Kalle, joka on varsin hymyileväinen ja ilmeikäs muksu, kuten voi todeta vaikkapa Poks-kuvista (Leikkipuistoneuleet).


Poks

I knitted a baby pullover last spring, it supposed to be one design on the book. The idea was easy to dress up, funny to wear -type thing. I worked it while traveling trough Eastern Finland with my co-worker, who, as a father of 3, has great opinions of kids clothes. I listen him, but still add the buttons behind of the pullover, even he thought it is uncomfortable. And it was...
Kalle has wore the pullver about 5 minutes and loooook.. He is already miserable, poor boy. And I couldn't get him laugh after this.

Tein keväällä työmatkoilla ahkerasti neuleita ja konsultoin työkaveriani, 3 lapsen isää, lastenvaatteista ja niiden toimivuudesta. Herra paneutuikin kiitettävästi ajomatkoilla asiaan ja hyvistä ehdotuksista huolimatta, vasten aika selkeitä vinkkejä, päätin neuloa lasten paidan, jossa on napit selässä pukemista helpottamassa. Eihän se toki ole yhtään epämukavaa jos muksu makoilee selällään.. ei...


Ottakaa tää paita poiiiiiis..

Even the construction didn't work, the proportions of the cable setting etc... awful. It just didn't work in any ways. So, I left the idea and began with "tabula rasa" only using the same yarn. And I think the result is much better than this, cry baby -pullover.

Kalle piti paitaa päällään ehkä viisi minuuttia ennen suunnatonta parkua ja tuskailua. Ha, autenttinen mielipide paidasta. Ei toiminut ei. Ei toiminut edes mittasuhteiltaan, palmikot eivät osuneet nätisti kohdalleen jne. Ei auttanut kuin hyljätä "loistava" idea ja aloittaa tyhjästä. Ja se auttoi. Luulen, että lopputulos on paljon parempi verrattuna tähän, itkupaitaan.

Kalle vauhdissa

1 kommentti:

  1. Voi pientä! Mielipiteet ovat ainakin rehellisiä, kun ikää on noin niukasti.

    VastaaPoista