lauantai 23. heinäkuuta 2011

Ihan satua vaan II ...

2. Näytös

working..Kaksi neulojaa, kukin omassa kotonaan ärhää ja säätää, tekee ja vääntää, neuloo ja piirtää, kuvaa ja kirjoittaa.

Materiaalia siirtyy kustantajalle, tulee palautetta, taas laitetaan materiaalia tulee palautetta..ja materiaalia laitetaan kustantajalle... asiat alkavat pyöriä kuin hamsteriparan pyörä, tosin pyörän suunta muuttuu jokaisessa palautteessa ja hamsterilta.. eikus neulojilta alkaa mennä pää pyörälle. Tiukkaan editointiin ja myllytykseen on totuttu, mutta tämä ei tunnu omalle. IKK:n tavat hämmentävät ja tuntuvat oudoille.

working..
Toivottua mustaa-valkoisella ei myöskään näy eikä kuulu ja kun näkyy on se vuodelta miekka ja kivi, jolloin se ei sähköiseen kirjaan osu millään kohdilleen. Ilman vaadittuja lisäyksiä neulojat ovat päättäneet, että mustaa-valkoisella ei kelpaa. Toisaalta IKK on antanut olettaa, että kyseinen lärpäke voidaan allekirjoittaa elokuussa, eikun marraskuussa, eikun sitten kun pyörä on pyörähtänyt tähän suuntaan, eikun sittenkin jos hyppy vasemmalle onnistuu, aa.. otetaankin oikealle..
Neulojat pyörähtävät, hyppäävät vasemmalle ja oikealle ja venyttävät ja antavat ainakin kolme viimeistä mahdollisuutta ja pinna on kiristynyt joka kerta tiukemmalle ja tiukemmalle ja lopulta se katkeaa...

swirl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti