lauantai 12. maaliskuuta 2011

Hate and Love - Viha-rakkaus-suhde

I have always hate to make Kitchener's sts. It is annoying, specially when you had to craft knitted and purled sts. But the result is so perfect that I manage to handle my hate of using a needle and just do.

Yep, there is a seam. (Me proud). (If you want to learn, the Youtube is full of useful tutorials)

Working.

Viha-rakkaus-suhde silmukointiin on olemassa. Vihaan niiden tekemistä, mutta rakastan onnistunutta lopputulosta. Treeniä ja hermoja se  aina vaatii, mutta vaivan arvoista. Jep, kuvassa on sauma. Vähänkös oon ylpee :) (Jos haluaa opetella moisen, niin Youtube on täynnä hyviä tutoriaaleja)


Mullon olluna pitkät hiukset joskus ja klipsejä on yhä jäljellä. Vaikka hiuksiin niitä ei enää saa kiinni, niin käyttöä löytyy silti.

I have had long hair, not anymore, but the clips are still in use.

Working.

2 kommenttia:

  1. Ensimmäinen silmukointi tuotti hämmentävän kokemuksen. Luin ohjeet puolihuolimattomasti ja tein sinnepäin, olen vasenkätinen joten ohjeiden luku vaatii usein vielä jonkinlaisen aivojen nyrjäytyksen ennen kuin tulee tulosta. Tuloksena ensikokeilusta oli siisti tulos nurjaa silmukkaa sileällä puolella, ja siisti oikea silmukkarivi nurjalla puolella...

    Nykyään se sujuu, kun alkuun pääsee. Ja se aloitus siinä on se osuus joka raastaa hiukset päästä.

    VastaaPoista
  2. Maija, se aloitus ja ajatus siinä onkin varmaan se pahin. Kun pääsee vauhtiin, niin jälki jo tsemppaa eteenpäin. Alussa tosin onnistuin myös, ja onnistun yhä, saamaan nurjia ja oikeita sekaisin, jos en huolella ajattele mitä teen.

    VastaaPoista